top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAdmin

Οι καλύτερες ταινίες με σκύλους!


οι καλύτερες ταινίες με σκύλους και ζώα - i pet taxi blog

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για ταινία στο σπίτι. Οι ταινίες με σκύλους είναι από τις αγαπημένες μας και υπάρχουν πολλές για όλα τα γούστα. Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με επιλεγμένες ταινίες με σκύλους που ξεχωρίσαμε.

Αν θα θέλατε να προσθέσουμε στη λίστα και τη δική σας αγαπημένη ταινία μπορείτε να μας τη στείλετε μέσω της φόρμας με θέμα "ταινίες με σκύλους".

1. Hachi: A Dog's Tale / Χάτσικο η ιστορία ενός σκύλου(2009)

Χάτσικο - Προτάσεις ταινίες με σκύλους  i pettaxi gr

Μία ταινία βασισμένη σε πραγματική ιστορία που δεν επιτρέπεται να δουν όσοι κλαίνε εύκολα...Ένας καθηγητής βρίσκει ένα κουταβάκι Ακίτα στο σιδηροδρομικό σταθμό το οποίο φιλοξενεί προσωρινά μέχρι να του βρει σπίτι. Τελικά το σκυλάκι τους κερδίζει όλους και το κρατούν. Μεγαλώνοντας αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον καθηγητή. Μαθαίνει να πηγαίνει μέχρι τον σταθμό συνοδεύοντας τον το πρωί και στη συνέχεια κάθε μεσημέρι πηγαίνει στο σταθμό και τον περιμένει να γυρίσει. Μία μέρα ο καθηγητής πεθαίνει στην δουλειά και δεν επιστρέφει ποτέ. Όπως και στην πραγματική ιστορία ο σκύλος του τον περίμενε στο ίδιο σημείο επί 10 χρόνια...

Είδος: Δράμα / Οικογενειακή

 

2. Marley and Me / Μάρλεϊ ένας μεγάλος μπελάς (2008)

Marley and me -Ταινίες με σκύλους- i pet taxi gr

Αμέσως μετά το γάμο τους οι δημοσιογράφοι Τζόνυ και Τζένυ μετακομίζουν στη Φλόριντα. Ο Τζόνυ για να καθυστερήσει το βιολογικό ρολόι της Τζένυ της δίνει ένα κουτάβι. Καθώς όμως το κουτάβι μεγαλώνει δεν χάνει καθόλου από την ενέργεια του και αναπτύσσει προβλήματα συμπεριφοράς, φοβίες και προβλήματα υπακοής. Εντωμεταξύ οι Γκρόγκαν κάνουν και δικά τους παιδιά και ο Μάρλεϊ συνεχίζει να παίζει με την υπομονή όλων όντας ο πιο νευρωτικός σκύλος του κόσμου...

Είδος : Κωμωδία / Δράμα / Οικογενειακή

 

3. Eyes of an Angel / Τα μάτια ενός αγγέλου (1991)

Eyes of an Angel - ταινία με ντοπερμνα i pet taxi gr

Ο Τζων Τραβόλτα είναι ένας γονιός που μεγαλώνει την κόρη του μόνος του κάτω από αντίξοες συνθήκες στο Σικάγο. Το κοριτσάκι μια μέρα βρίσκει και περιθάλπει ένα τραυματισμένο και εγκαταλελειμμένο σκύλο από κυνομαχίες. Κυνηγημένοι από τύπους του υποκόσμου για τους οποίους δούλευε, πατέρας και κόρη φεύγουν από το Σικάγο προς το Λος Άντζελες αφήνοντας πίσω τον σκύλο. Στη συνέχεια αυτό που κάνει ο σκύλος αποδεικνύει γιατί τα Ντόπερμαν είναι από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα σκυλιά!

Είδος: Δράμα

 

4. Turner and Hooch / Τέρνερ και Χούτς (1989)

Τέρνερ και Χουτς Ταινία με σκύλο ντογκ ντε μπορντό i pet taxi blog

O Σκοτ Τέρνερ σε τρεις μέρες παίρνει μετάθεση σε άλλο αστυνομικό τμήμα σε μεγαλούπολη όπου θα μπορεί να συμμετέχει σε "πραγματικές υποθέσεις" και όχι απλά παρεξηγήσεις γειτόνων. Μόλις όμως ο φίλος του Αμος Ριντ δολοφονείται ο Τέρνερ αναλαμβάνει την υπόθεση. Ο μόνος μάρτυρας είναι ένα ντογκ ντε μπορντό, ο σκύλος του δολοφονημένου φίλου του. Ο Σκοτ αναγκάζεται να πάρει σπίτι του τον σκύλο για να τον γλυτώσει από την ευθανασίαs με σκοπό να λύσει την υπόθεση...Η συνέχει απλά καταπληκτική!

Είδος: Κωμωδία / Δράμα / Θρίλερ / Δράση

 

5. White Fang / Ασπροδόντης (1991)

Ασπροδόντης Ταινία i pet taxi blog

Ο Τζακ Κονρόυ είναι ένας νεαρός χρυσοθήρας που ψάχνει για χρυσό στις απέραντες χιονισμένες εκτάσεις της Αλάσκα μαζί με τον ινδιάνο φίλο του. Ο ασπροδόντης ένα ημίαιμο λυκόσκυλο που μεγάλωσε με λύκους αφότου κάποιος κυνηγός σκότωσε τη μητέρα του πέφτει στα χέρια κακών ανθρώπων και συμμετέχει σε κυνομαχίες. Γίνεται ένας επαγγελματίας, έμπειρος και σκληρός δολοφόνος σκύλος. Μια μέρα ο Τζακ σώζει τον Ασπροδόντη από έναν ακόμη ξυλοδαρμό από το κακό αφεντικό του και γεννιέται μια υπέροχη φιλία. Μαζί, ο Τζακ, ο ινδιάνος φίλος του και ο Ασπροδόντης θα σώσουν τη μικρή πόλη τους από μία συμμορία που καταδυναστεύει τους πάντες.

Είδος: Περιπέτεια / Δράμα / Ταινία βασισμένη σε βιβλίο

 

6. My dog skip / Ο τετράποδος φίλος μου (2000)

Ο τετράποδος φίλος μου Ταινία 2000 - i pet taxi

Ένα ντροπαλό αγόρι στο Μισσισίπι του 1942 δεν μπορεί να κάνει φίλους. Όλα αυτά μέχρι που οι γονείς του του δίνουν ένα τεριέ κουταβάκι για τα ένατα γενέθλια του. Ο σκύλος, τον οποίο ονόμασε Σκιπ γίνεται μία αξιαγάπητη μασκότ της τοπικής κοινωνίας που βοηθά το αγόρι να κάνει φιλίες και να χαρεί τη ζωή.

Είδος: Δράμα / Οικογενειακή

 

Περισσότερες προτάσεις : εδώ

Πηγή: www.imdb.com/

2.102 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page