top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAdmin

Σκύλος & πλοίο


Μεταφορά κατοικίδιου σκύλου με πλοίου -επιτρέποτναι οι σκύλοι στα καράβια

Οι σκύλοι επιτρέπονται στα πλοία. Δείτε τι επιτρέπει κάθε ακτοπλοϊκή εταιρία

Όλα τα πλοία που έχουν ελληνική σημαία και είναι μεγαλύτερα από 25m πρέπει να διαθέτουν κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για την μεταφορά κατοικιδιών ζώων που ταξιδέυουν με τους ιδιοκτήτες τους επιβάτες.

Υπάρχει επίσης εγκύκλιος την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ

Αν ταξιδεύετε με το κατοικίδιο σας είναι απαραίτητο να το δηλώνετε στην κράτηση σας. Ισχύει για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες.

Οι εταιρίες ΑΝΕΚ, SUPERFAST, BLUESTAR και ΜΙΝΟΑΝ είναι οι μόνες που διαθέτουν επιπλέον υπηρεσίες για κατοικίδια.

Συγκεκριμένα.

ANEK- SUPERFAST FERRIES - BLUESTAR FERRIES 1) ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΑ. Ο αριθμός των καμπινών που επιτρέπονται κατοικίδια είναι περιορισμένος, για το λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να κάνετε την κράτησή σας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Προσέξτε ότι τα κατοικίδια επιτρέπονται μόσο σε ορισμένες εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες 2) PET IN KENNEL. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι/κλουβιά με σκεπή στο κατάστρωμα. Οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την τροφή των κατοικίδιων τους. 3) PET ON DECK. Μπορείτε να έχετε το κατοικίδιο μαζί σας στο κατάστρωμα. Η υπηρεσία αυτή είναι χωρίς επιβάρυνση αλλά απαγορεύεται να αφήσετε το κατοικίδιο σας μόνο του στο κατάστρωμα. MINOAN LINES PET IN CABIN. Μπορείτε να πάρετε το κατοικίδιό σας στην καμπίνα σας (μόνο στη γραμμή της Ανκόνας). Ο αριθμός αυτών των καμπινών είναι περιορισμένος και σας συμβουλεύουμε να κάνετε την κράτηση σας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Παρακαλούμε προσέξτε ότι τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο σε συγκεκριμένες εσωτερικές καμπίνες

μεταφορά σκύλου με πλοίο εγκύκλιος νομοθεσία

108 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Σκύλος & Τρένο

bottom of page